Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Shiatsu masszőrök képes leírás - Shiatsu masszázs.tlap.hu
részletek »

Shiatsu masszőrök - Shiatsu masszázs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: shiatsu.tlap.hu » Shiatsu masszőrök
Keresés
Találatok száma - 18 db
Anna Masszázs (XIII. ker.)

Anna Masszázs (XIII. ker.)

Hagyományos gyógymasszázs-, svédmasszázs, és Shiatsu kezeléseket adok, az illatok, illóolajok is szerepet kapnak a masszázsom során. Öröm számomra, ha vendégeim egészségügyi problémáin segíthetek. A félreértések elkerülése végett: csak masszázst vállalok.

Balatoni Zsuzsa (Isaszeg)

Balatoni Zsuzsa (Isaszeg)

Utam a gyógyítás felé 2004-ben indult. Ekkor ismertem és tanultam meg egy csodálatos alternatív gyógymódot, a Shiatsu masszázst. Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam a tanfolyam alatt. Kedves tanárom támogatásával ezt követően elvégeztem a Mandala alaptanfolyamot is, mely teljesen átformálta az életem. Felszínre hozta valódi érdeklődésem, és közben megtapasztalhattam az igazi csodát. Mert csodák igenis vannak... Mindez arra ösztönzött, hogy ne elégedjek meg ennyivel, ezt a csodát tovább kell adnom, és segítenem másokat, hogy részesei legyenek hasonló csodáknak, és pozitív élményeknek.

Balogh Gergely (V. ker.)

Balogh Gergely (V. ker.)

Balogh Gergely, shiatsu masszőr vagyok. A shiatsu kezelést mindenki számára ajánlom. Felnőtteknek, gyerekeknek, idős embereknek egyaránt. Terápiás alkalmazása egyaránt alkalmas különféle betegségek visszaszorítására, illetve energiánk növelésére, vitalitásunk megőrzésére.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Czár Katalin (II. ker.)

Czár Katalin (II. ker.)

Alternatív mozgás- és masszázs terapeuta várja a kedves érdeklődőket harmonikus környezetben a Széna térnél. A fenti technikák segítséget nyújtanak az egészséges életmód kialakításában, betegségek és különböző egészségügyi problémák esetén természetes módon segítik a test öngyógyító folyamatainak beindítását. Mai stresszes világunkban a megelőzésre is hangsúlyt kell fektetni, e módszerek ezért is jelentőséggel bírnak.

Demeter Péter (III. ker.)

Demeter Péter (III. ker.)

2004-ben kezdtem shiatsu tanulmányaimat a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, ahol 2008-ban szereztem az Európai Shiatsu Szövetség (ISF) által is elismert shiatsu-gyógyász diplomát. Többször volt szerencsém a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanárai mellett segédkezni az oktatásban. 2008-ban részt vettem az iskola 10 éves jubileumára rendezett ünnepi hétvégén, mint meghívott előadó. Számos különböző témájú továbbképzésen vettem részt, így többek között képesítést szereztem a shiatsu alapfokú oktatására, és a kismamák várandósság alatti shiatsu gondozására. 2007-ben a Magyar Iparszövetségnél tettem Gyógy-masszőr vizsgát, kiváló eredménnyel. 2008-ban az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetnél (ETI) tettem Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgát, kiváló eredménnyel.

Hirdetés
Dr Visnyay Beáta

Dr Visnyay Beáta

Dr Visnyay Beáta orvos-természetgyógyász vagyok. A nyugati orvoslást jó ideje gyakorolva, néhány évvel ezelőtt saját példám okán fordultam a természetgyógyászat felé, és ismertem meg keleti filozófiákat. A kínai gyógyászatban az egészség alapja a harmónia, melyet a jin és jang egyensúlya, a csi (életerő, energia) akadálytalan áramlása és a természethez való alkalmazkodás biztosít. Az egyensúly megbomlása először energia szinten jelentkezik, és ha itt nem történik korrekció, a tartós diszharmónia következményei lesznek a fizikai, testi tünetek, betegségek. Meggyőződésem, hogy egészséget megőrizni csak egészségből lehet, tehát érdemes néhány dolgot megtenni annak érdekében, hogy ez a bizonyos harmónia minél tartósabb legyen. Ehhez szükséges az energia rendszer karbantartása pl. energiaharmonizáló kezeléssel, mozgással, megfelelő táplálkozással és vitaminok, nyomelemek alkalmazásával. Ez az a pont, ahol én segíteni tudok Önnek. Az általam alkalmazott shiatsu kezelés, néhány qi-gong (csikung) gyakorlat - mint mozgásterápia - mágneses erőtér-kezelés, méregtelenítés, szívstressz mérés és a kiváló minőségű, magyar fejlesztésű táplálék kiegészítő termékek használata egyenként is remek lehetőségek arra, hogy Ön tegyen valamit az egészsége megóvása érdekében.

Dualmed Természetgyógyász Stúdió

Dualmed Természetgyógyász Stúdió

Mindannyian vártunk már órákat orvosi rendelőkben, vagy idegeskedtünk leleteinket várva. Ebben a legkiszolgáltatottabb helyzetben nem egyszer tapasztaltuk az egészségszolgáltatásban dolgozó emberek részéről, hogy - különböző okokból - nem éppen abban a bánásmódban és figyelemben részesültünk amire testileg és lelkileg szükségünk lett volna.

Kelet-Nyugat Egészségközpont

Kelet-Nyugat Egészségközpont

A Kelet-Nyugat Egészségközpontban a keleti és nyugati szemléletű gyógyítók együttműködnek a gyógyításban, a leginkább testre-lélekre szabott masszázs ?és mozgásterápia kiválasztásában. A terapeuta a shiatsu masszázst nemcsak intellektuális tudással tervezi meg, hanem intuícióját is követi, amely segít ráhangolódni a páciens valóságos helyzetére. A shiatsu masszázst a földön végezzük, a páciens laza, természetes anyagú ruhát visel. Amerikában és Nyugat-Európában a shiatsu masszázs az elmúlt 30 évben rohamosan növekvő népszerűségnek örvend annak köszönhetően, hogy többnyire rendkívül kellemes a páciens számára, ugyanakkor más, nem célzott masszázsoknál jóval nagyobb terápiás hatása van. A shiatsu masszázsban alapvetően az akupunktúrás pontok és az azokat összekötő energiapályák (meridiánok) kezelése történik. A gyógyulást elősegítő változásokat érintéssel, nyomással valósítjuk meg. A megfelelő helyeken alkalmazott ujjnyomás a betegségek, tünetek kialakulásához vezető okokat igyekszik megszüntetni.

Kosztel Zsu (Törökbálint)

Kosztel Zsu (Törökbálint)

2004 óta masszírozok Törökbálinton. Speciális esetekben Budapesten, illetve Törökbálint környéki településeken is vállalok masszázst. Úgy gondolom a masszázs akkor teljes és tökéletes, ha élvezi az is, aki kapja és az is, aki adja. Ehhez a kölcsönös elfogadás, rokonszenv és bizalom elengedhetetlen. Testünk eszköz. Fontos megőriznünk egészséges, energikus, harmónikusan működő állapotát. Aktív mozgással és passzív mozgatással, egészséges táplálkozással, friss levegővel, napfénnyel, meditációval, relaxációval karban tarthatjuk, és regenerálhatjuk testüket. A masszázs minden fajtása segít ennek elérésében.

Hirdetés
Maronics Nóra siacu tanár

Maronics Nóra siacu tanár

Maronics Nóra vagyok. 2007 óta foglalkozom shiatsuval, 2004 óta taichizom. 2009-ben végeztem el a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanártréningjét, azóta tanítással is foglalkozom. Foglalkozom: Shiatsu kezeléssel, Do-in órák vezetésével, Shiatsu alaptanfolyami tanítással.

Mocsáry György (VIII. ker.)

Mocsáry György (VIII. ker.)

1947-ben születtem Budapesten. Sokáig materalista szemléletű voltam, egészen az 1990 években bekövetkezett "ébredésemig". Azóta foglalkozom különböző ezoterikus jellegű irodalommal, majd érdeklődésem és vágyam, - hogy segíteni tudjak a hozzámforduló embereknek, - kielégítésére különféle tanfolyamokat (Agykontroll, Reiki, Pránanadi, Shiatsu, Denas terápia, Ajurvéda) végeztem, egészen a természetgyógyászati és kineziológusi végzettség megszerzéséig. Jelenleg asztrológiát tanulok.

Mókus Zsuzsanna Mária (IV. ker.)

Mókus Zsuzsanna Mária (IV. ker.)

Mókus Zsuzsanna Mária - Írisz természetgyógyász, alternatív masszázs, mozgásterapeuta, reflexológus és fitoterapeuta vagyok. Eredeti szakmám szerint mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok. Hosszú éveket dolgoztam íróasztal mögött, a számítógép előtt görnyedve határidők és bevallások terhe alatt. A stressz, a helytelen testtartás nálam is, mint minden hasonló körülmények között dolgozónál meghozta az eredményt: folyamatos hát, nyak, derék, fejfájások, alvás zavarokat. E hétköznapi taposómalomban megfáradva merült fel bennem az igény, hogy tennem kellene ellene valamit, ami visszaadja hitemet magamban, életemben, munkámban.

Pál Attila (Pécs)

Pál Attila (Pécs)

Pál Attila masszőr vagyok. Svédmasszázzsal, thaimasszázzsal, shiatsu masszázzsal és gerinckorrekciós masszázzsal várom kedves pácienseimet Pécsett az Irgalmasok útján. A kapualjban be az udvarba, jobb kéz felől az első ajtón fel az emeletre.

Szabó Sándor shiatsu gyógyász (Pécel)

Szabó Sándor shiatsu gyógyász (Pécel)

1957. május 29-én, Baján születtem. Mint ikrek csillagjegyű lény nagyon szeretem az újat, a változást, és ezt a folyamatosan fejlődő Zen-shiatsuban maximálisan megélhetem. A számmisztika szerint dupla egyes az életutam, ami a kreatív gyógyításban valósul meg. A Shiatsuman kifejezést 2004-ben hallottam először, Wilfried Rappeneckertől, az Európai Shiatsu Szövetség elnökétől. Elhatároztam, hogy én az leszek: shiatsuman, azaz olyan ember akinek az életét a shiatsu tölti ki. Úgy hiszem, sikerült. Tanáraim közül kiemelném Madocsai Esztert és Págyi Juditot. Rajtuk kívül neves osztrák, német, olasz, svájci, angol, spanyol és francia tanároktól tanultam, mint Herbert Wiesenhofer, Christian Schnabl, Thomas Prett, Peter Itin és Wilfried Rappenecker.

Szalmáné Lindeisz Beáta (Békéssámson)

Szalmáné Lindeisz Beáta (Békéssámson)

Szalmáné Lindeisz Beáta vagyok. 2000. január-óta dolgozom körzeti nővérként. A munkám a hivatásomnak tartottam, de az évek folyamán úgy éreztem, hogy hiányzik valami. Ez a valami az őszinte kapcsolat ember és ember között. A shiatsu és a thai masszázs a teljességhez vezető út. Olyan gyógyító módszert szerettem volna tanulni és alkalmazni, ami az embert mint testi, lelki, szellemi egységként tekinti. Az egész nem csak a részek összessége, hanem annál sokkal több, egy új minőség. A rész csak az egész összefüggésében értékelhető. A shiatsun keresztül, mint teljes egészre tekinthetek az emberekre. A shiatsu megtanít figyelni önmagunkra, harmóniát teremt és gyógyít. A shiatsuban és a thai masszázsban találtam meg az eszközt amelyen át segíthetek másoknak.

Szőke-Kiss Lászlóné Edina (III. ker.)

Szőke-Kiss Lászlóné Edina (III. ker.)

A masszázs a fizikai fáradságot, az ízületi megbetegedéseket, a stressz okozta lelki eredetű problémák feloldását segíti. Sajnos legtöbbször luxusként emlegetik, pedig megelőzésként és a meglévő problémák kezeléseként kellene figyelembe venni a különböző masszázs terápiákat. Azok az emberek, akik rendszeresen vesznek részt masszázs kezelésben, kevesebbet lesznek betegek, mert erősíti az immunrendszert, javítja a közérzetet, a vérkeringést, a nyirokkeringést, és még számos más jótékony hatással bír. Ismerkedjenek meg a masszázs megújító erejével, amely egy új életformát, és új gondolatvilágot ismertet önökkel, mind az egészség, mind a szépségápolás területein. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Veizer Beáta (XI. ker.)

Veizer Beáta (XI. ker.)

1999-ben a kezembe került egy könyv, ami a shiatsuról szólt. A hátuljában a Magyar Shiatsu Iskola telefonszáma. Akkor még nem is sejtettem, hogy ez lesz az életutam. A következő évben aikidozni keztem és "véletlenül" az egyik külföldi mesterünk is shiatsuval foglalkozott, aki sokat mesélt ennek a manuál-terápiás módszernek az előnyeiről. Akkor határoztam el, hogy megtanulom. 2000 szeptemberében elvégeztem az alaptanfolyamot, majd az erre épülő további 4 szemesztert. 2004 októberében shiatsu-gyógyász vizsgát tettem a Nemzetközi Shiatsu Iskolában. 2007 júniusában elvégeztem az iskola 30 órás tanárképző kurzusát is, azóta pedig számtalan nemzetközi továbbképzésen vettem részt. Szintén 2007 júniusában egészségtan-tanárként diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Tanáraim: Madocsai Eszter, Thomas Prett, Christian Schnabl és Herbert Wiesenhofer. Utóbbiaknak az Iskola befejezése óta is nagyon sokat köszönhetek. 2008 februárja óta én is tanítom a shiatsut. Hiszem, hogy a shiatsu jobbá és többé teszi mind azt, aki adja és azt is, aki kapja. Ilyen értelemben pedig kihatással van szűkebb és tágabb környezetünkre is.

Tuti menü